De slagers van Boon’s Markt hebben het rundvlees geselecteerd op smaak, malsheid, diervriendelijkheid en duurzaamheid. In het landelijke Brabantse Heusden, bij de familie Muskens, worden de beste runderen, voornamelijk van het ras Parthenaise en Blonde d’Aquitaine gehouden.
De dieren worden gehouden in groepshuisvesting op stro en met natuurlijke voeding. Ze krijgen de tijd om te groeien, waardoor een gezonde en ontspannen levensduur wordt bereikt. Dit proef je aan het (smaakvolle) vlees.
Van boer tot bord
We volgen de keten nauwlettend van boer tot bord en dat doen we voor jou als gewaardeerde klant! Onze vakslagers zorgen ervoor dat je een optimaal vers, smaakvol en ‘natuurlijk’ lekker en verantwoord stukje rundvlees voorgeschoteld krijgt. Ook een deskundig bereidingsadvies garandeert dat je kunt genieten van dit unieke en onderscheidende rundvlees.
Maak de lekkerste gerechten
Recept
Tekst tekst tekst
Recept
Tekst tekst tekst
Recept
Tekst tekst tekst